Elämyksiä

VOITTAJARATSASTUS ( 1 hlö)

Käynnin kesto 90 min (1,5 h)

Hinta 80,00 € 

Sinulle, joka olet aina haaveillut joskus pääseväsi hevosen selkään.

Sinulle, joka olet aina pelännyt hevosia.

Sinulle, jonka edellistä kerrasta on kulunut liian monta vuotta aloittaaksesi uudestaan.

Sinulle, jolle kenties on joskus aiemmin sattunut jotain ikävää hevosten parissa.

Tähän Sinua varten on varattu riittävästi aikaa. Edetään Sinun tuntemuksiesi perusteella, en edellytä selkään nousua. Tehdään se, mikä tuntuu hyvältä, vaihtoehtoja on monia. Olen tukenasi ja autan kaikin mahdollisin tavoin. Voit ottaa myös mukaan sinulle tärkeän henkilön todistamaan ja kannustamaan tätä uutta ensiaskeltasi.

”Ensimmäinen askel johonkin suuntaan on myös aina päätös ettet aio jäädä siihen missä olet.”

-John Pierpont Morgan

HEMMOTTELUMAASTORATSASTUS ( 1 hlö)

Käynnin kesto 210 min (3,5 h)

Hinta 140,00 €

Tämä on Sinulle, joka olet kiireinen tai tehokas käytössä olevan ajan hyödyntäjä  ja haluat yhdistää samalla käynnillä kaksi hyvinvointia edistävää palvelua, mieltäja kehoa hellien. 

Hemmotteluratsastus sisältää ohjatun 60 min maastoratsastuksen joka voidaan toteuttaa myös talutusratsastuksena. Ratsastuksen  jälkeen on pieni tauko. Tauon aikana voit halutessasi käydä tilalla suihkussa. Tämän jälkeen saat nauttia pienen suolaisen välipalan ja kahvin/teen tai virvoitusjuoman. Tauon jälkeen tilalla sijaitsevassa hoitotilassa saat esimerkiksi niskahartiaseudulle kohdistuvan hieronnan 50 min sekä päähieronnan 10 min.  Halutessasi voit pidentää hieronnan osuutta lisämaksusta.

MÄKIRINTEEN ILTAUSVA KAHDELLE  240 min (4 h)  180,00 €

Iltausva sopii pariskunnille tai vaikka laatuaikaa tavoitteleville ystäville ihan kahden kesken.

Iltausva sisältää hevosiin tutustumista, hoitoa ja ratsastusta joko itysenäisesti tai taluttaen metsälenkillä rauhallisesti edeten. Hevosen hoidon, valmisteluiden ja ratsastuksen osuus yhteensä 120 min.

Iltausva toteutetaan nimensä mukaisesti iltapäivästä/alkuillasta. Ratsastuksen jälkeen on saunahetki Mäkirinteen pihapiirissä pihasaunassa, saunomisaika 2 h. Saunan yhteydessä on aitan puoli, joka mahdollistaa vapaan oleilun saunalla. Lisähintaan mahdollisuus tilata iltapala saunalle toimitettuna.  Iltapalan menu on valittavissa tarjolla olevista vaihtoehdoista; suolainen ja/tai makea, kahvi/tee tai virvoitusjuoma sisältyy hintaan. Saunalla voi myös nauttia omia eväitä.

ERÄSAMOILU

Hinta 300,00 €/päivä

Sopii itsenäisille pienryhmille, jotka nauttivat yhteisestä ajasta ja elämyksellisyydestä samalla haluten irtautua hieman arjen hälinästä lipuen erähenkisyyden puolelle rauhallisissa peltomaisemissa. Eräsamoilussa retkeillään pellon laitaan Teurojoen varrelle kohti idyllistä pientä jalassaunaa. Saunan pihapiirissä on myös kota ruoan valmistukseen ja vapaaseen oleiluun. Kylpytynnyrissä voi nauttia lempeän lämpöisestä vedestä hyvässä seurassa ja halutessaan voi pulahtaa virkistävään jokiveteen. 

Kulku saunalle voidaan järjestää joko hevosavusteisesti ratsastaen, kärryillä tai kaikki samaan aikaan kävellen. Kävelymatka suorinta tietä jokisaunalle kestää noin 15-20 minuuttia rauhallisesti edeten. Hintaan sisältyy kuljetus/saatto joen rantaan ja sieltä takaisin erikseen sovittuun aikaan, polttopuut, paljun täytön ja veden esilämmityksen. Mahdollisuus myös tilata ruoat saunalle lisämaksusta, menu erikseen sovittavissa.