Lasten Mäkirinne

FARMISYNTTÄRIT

Järjestä mukavat, ikimuistoiset ja hieman erilaiset lapsesi syntymäpäivät meillä!

Järjestämme koristelut, tarjoilun, siivoukset ja ohjelman (leikkiä, pelejä, kasvomaalausta jne. ) juhliin sankarin näköisesti.  Eläinpihan vierailut kuuluvat farmisynttäreiden ohjelmaan. Synttäreiden yhteydessä on mahdollisuus toteuttaa esim. talutusratsastusta lisämaksusta.  Menuvaihtoehtoja syntymäpäivien viettoon on kolme, joissa sopivasti suolaista ja makeaa! Aikaa juhlimiseen on kolme tuntia. Kysy lisää, suunnitellaan yhdessä!

Farmisynttärit tilalla, hinta 20,00 € / osallistuja. Farmisynttäreiden järjestäminen edellyttää vähintään 8 henkilön osallistumisen. 

ELÄINTOIMINTA

Meillä pääset kokeilemaan harrastusmahdollisuutta eläintenhoidon parissa. Tule opettelemaan kanssamme monipuolisesti eläintenhoitoa ja ruokintaa. Puuhastelemme yhdessä eläinten parissa saaden eläinten kanssa ainutlaatuisia yhteisiä hetkiä ja kokemuksia. Eläimemme ovat sydämenvaltaajia eikä hellyyttäviltä hetkiltä tule säästymään.  Ota yhteyttä niin suunnitellaan Sinulle sopiva harrastus ohjatusti eläinten hoidosta. Sopii hyvin kaikenikäisille lapsille mutta myös aikuisille ja kuntoutujille!

LEIRITOIMINTA

Järjestämme ohjattuja, turvallisia ja luotettavia viikonlopuille sijoittuvia yön yli kestäviä leirejä.  Leireillä hoidetaan eläimiä, ratsastetaan, ajetaan, leikitään, liikutaan, pelataan, syödään, askarrellaan, saunotaan, uidaan ja valmistetaan ruokaa, leivotaan ja grillataan. Ohjelman sisältöä räätälöidään ilmoittautuneiden ikäjakauman mukaan, myös mahdolliset kiinnostuksen kohteet pyritään huomioimaan.

Leirien hintaan sisältyy ruokailut, (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) vakuutus, kaksi turvallista ja aktiivista ohjaajaa ja miellyttävää toimintaa koko leirin ajaksi. 

Leireille otetaan kahdeksan 6-16-vuotiasta lasta tai nuorta/leiri. Leirit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. 

Leireillä majoitutaan omissa teltoissa  tai vaihtoehtoisesti nukumme tallin parvella vanhan ajan tapaan heinien päällä. Mikäli tämä tuntuu liian jännittävältä lapsesta, järjestämme sisätilayöpymisen.  Pesutilat,  sisäwc, pihasauna, palju, kota ja aitta ovat leiriläisten käytössä. Ruokailut toteutetaan pääasiassa kesäkahvilan tiloissa.

Yöleiri pe-su hinta on 280,00 €/lapsi.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja laskutetaan etukäteen noin kahta viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksu 100 € laskutetaan ilmoittaumisen jälkeen ja tätä ei palauteta. 

Viikonloppuleirit alkavat perjantaisin klo 16.00 ja päättyvät sunnuntaina klo 15. 

KESÄKUUN 2023 VIIKONLOPPULEIRI 9.-11.6.2023. 

Ilmoittaudu mukaan leirille joko sähköpostilla kiira@makirinteentila.fi tai puhelimitse 040 196 24 05. Ilmoittautumiseen tarvitsemme seuraavat tiedot: Lapsen nimi, ikä, osoite, allergiat, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2023 sunnuntaina. 

HEINÄKUUN 2023 VIIKONLOPPULEIRI 21.7.-23.7.2023

Ilmoittaudu mukaan leirille joko sähköpostilla kiira@makirinteentila.fi tai puhelimitse 040 196 24 05. Ilmoittautumiseen tarvitsemme seuraavat tiedot: Lapsen nimi, ikä, osoite, allergiat, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoittautuminen päättyy 30.6 2023 sunnuntaina. 

ELOKUUN 2023 VIIKONLOPPULEIRI 18.-20.8.2023

Ilmoittaudu mukaan leirille joko sähköpostilla kiira@makirinteentila.fi tai puhelimitse 040 196 24 05. Ilmoittautumiseen tarvitsemme seuraavat tiedot: Lapsen nimi, ikä, osoite, allergiat, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoittautminen päättyy 30.7.2023 sunnuntaina. 

Ikimuistoista leirikesää odotellessa, tervetuloa!

MUUTA:

Lasten lauantait starttaa! 

Toukokuussa 20.5. ja 27.5. Lasten lauantait klo 10-12 ja 13-15. Ohjattua eläintenhoitoa ja puuhaa lasten  pienryhmässä. Ilmoittaudu mukaan! Ryhmäkoko max 6 lasta. Hinta 30,00 €/lapsi.

Kesäkuussa 10.6. ja 17.6. Lasten lauantait klo 10-12 ja 13-15. Ohjattua eläintenhoitoa ja puuhaa lasten  pienryhmässä. Ilmoittaudu mukaan!

Heinäkuussa ja elokuussa joka lauantai klo 10-12 ja klo 13-15.

Ilmoittaudu mukaan! Luvassa kivaa ja leppoisaa puuhaa eläinten kanssa. Hinta sisältää lopuksi yhteisen mehuhetken ja suolaisen/makean syötävän. 

Järjestämme myös teematapahtumia (vappu, laskiainen, pikkujoulut jne) ja lasten toiminnallisia päiviä erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Kts ajankohdat Tilalla Tapahtuu -osiosta.

Seuraa ilmoittelua seuraavista tapahtumistamme nettisivuillamme, fb:ssä ja instagramissa!